Műszaki tartalom

A könnyűszerkezetes ház építésének első lépése az alapozás.

Az alap: 40 cm széles 90 cm mélysáv alap kerül kiásásra: Ebbe kerül a 8 mm átmérőjű kengyelekkel ellátott vasszerelés: majd ez bebetonozásra kerül a földszínéig vízszintben A vizszintes betonra kerül a telek adottságaihoz igazítva 2-3 sor zsalukő, majd ez szintén betont kap. A  zsalukő mögé döngölt földfeltöltés,10 cm kavics vagy zúzott  kő kerül betöltésre-bedöngölve. Ez kap 8 mm átmérőjű vashálót, amire minimum 10 cm vastag szerelőbeton kerül.  A ház alap teljes terjedelmében vízszigetelő kátránylemezt kap összehegesztve. Az általam kivitelezett házak főfalai 5x15 cm egyformára kigyalult padlóvázas, helyszíni összeszerelésű falak.

A válaszfalak 5x10 cm egyformára gyalult padlóvázas helyszínű összeszerelésű falak. 2 soros úgynevezett " koszorúfal" kerül a falak fölé.
Erre épül a mennyezet gerendázat, ami 10x20cm keresztmetszetű erős gerendákbólkészül, a tervezővel előre kiszámolt statikai terv alapján.
Majd a tetőszerkezet következik,ami hagyományos ácsolt faszerkezet,szintén statikai terv alapján. 
Majd a mindenkori tetőfedés,"cserép zsindely stb."csatorna ,lefolyókkal.
A főfalak kívülről 15 mm vastag OSB lappal vannak borítva,majd minimum 15 cm külső hőszigetelést kapnak színező vakolattal.

Befele haladva a főfalakban 15 cm  vastag üveggyapot, vagy kőzetgyapot van,hőtükrös fólia,szintén 15 mm OSB lap,majd tűzgátlógipszkarton zárja le. 

A VÁLASZFALAK  két oldalról OSB lap borítást kapnak,majd tűzgátló gipszkarton borítást.

FŰRDŐSZOBA: és egyéb vizes helyiségekben impregnált gipszkarton kerül az OSB borításra.

Mennyezet: 20 cm hőszigetelés, lécváz 3x5 cm BRAMAC léc hőtükrös fólia és 12,5 mm vastag tűzgátló gipszkarton.
Ezeken felül a padlás mindenkor járható deszkázattal ellátott , és így pakolható és praktikus módon is használható.

A falszerkezet építésében,lakkozott felületű gyűrűsen berovátkázott szegeket alkalmazunk. A lakk a belövés pillanatában a szegen megolvad és a keletkezett hő hatására ragasztóként  erősíti a gyűrűs szeg tartását a fában. Így létrejön egy bonthatatlan csomópont. 
NYÍLÁSZÁRÓK:70 mm GL profil rendszer-horganyzott idomacél merevítéssel, fokozott hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegrésszel.

Remélem sikerült bemutatnom az előnyeit az általam készített épületnek, felvázolva a technológiát. A költség hatékonyság, az alacsony fűtési díjak, a rövid kivitelezési idő miatt ajánlom.

Áraink épületeinkben elektromos fűtést tartalmaznak, napelemmel működtetve. Természetesen erre a munkára is van megfelelő szakembergárda, akik minőségi kivitelezést végezve teszik otthonát energiatakarékossá -akár 0,- Ft-ra csökkentve a fűtési költséget.

Ezek az épületek lehetnek családi házak, nyaralók, pavilonok, irodaépületek, ipari csarnokok, többféle funkciónak felel meg.
Ha felkeltettem érdeklődését,kérem kérjen ingyenes ajánlatot vagy hívjon bizalommal.

IGÉNYELJE A PROFESSZIONÁLIS SZAKTUDÁST!--MEGÉRI!

MUNKAVÉGZÉS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

Beke István
ács-, állványozó egyéni vállalkozó 
06-70-5420552
bekepityu@indamail.hu

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu