Bemutatkozás

Üdvözlöm a BEKE HÁZ-TETŐ egyéni vállalkozás honlapján.

Vállalkozásom több mint húsz éves Veszprém központú cég, de munkavégzésem  az egész ország területe. Fő profilom a könnyűszerkezetes házak szerkezet, illetve generálkivitelezése, továbbá házépítés, tetőszerkezetek teljeskörű kivitelezése. Egyéni vállalkozóként ,fő szempontnak tartom a megrendelőimmel való őszinte, kölcsönös bizalmat, amiből fakadóan minőségi és maximálisan kielégítő szakmunkát tudok végezni. Vállalkozásom Veszprém központú, de az igények növekedése okán az ország egész területén vállalok házépítést távolságtól függetlenül.
A fiatalok családalapításakor segítséget jelenthet, hogy a könnyűszerkezetes házak rövid időn belül beköltözhetők, gazdaságos a fenntartása, környezet kímélő építési mód. Az állam által támogatott babaváró támogatás, a csok igénybevétele egyre több fiatal párnak biztosít önálló életkezdést, az ő igényeiket figyelembe véve előnyös megoldás a könnyűszerkezetes házépítése. Az otthonteremtés gyors, egyszerű, takarékos és környezetkímélő lehetősége. 

könnyűszerkezetes ház

 Miért válasszon könnyűszerkezetes házat. 

  • környezettudatos technológia
  • környezetbarát építési anyagok
  • hetek alatt felépíthető házak
  • nagyfokú eneergiatakarékosság

Legfőképp ezek a szempontok,ami miatt a könnyűszerkezetes házak építése mellett döntöttem.Komplett tervezéssel, és teljeskörű szakiparos gárdával állok szíves rendelkezésükre.
Kérem, tekintse meg honlapomat, és forduljon  bizalommal HOZZÁM!

 

 

AKCIÓ!
Ha vállalkozásomra bízza otthona felépítését,akkor a belső hőszigetelési munkák díjából 200 000,- Ft-ot elengedek, ezzel segítve a ház költségének csökkentését.
Fontos!
Nálam nincs négyzetméter ár, a költségvetés teljes mértékben az Ön házának paraméterei alapján kerül kiszámításra.
 Tisztelettel:Beke István
Ács-állványozó egyéni vállalkozó

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu