Ácsmunkák Veszprém

Beke István ács -állványozó egyéni vállalkozó vagyok Veszprémben. Több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem az ácsmunkák, ácsolt szerkezetek, tetőkészítés területén. Régi és új épületek tetőszerkezeti munkáinak építését, javítását, cserepezést, tetőjavítást, állványozást vállalok.
Vállalkozásom fő profilja a tetőszerkezetek készítése, tetőfedés és a tetővel kapcsolatos bádogos munkák. Emellett nagy gyakorlatom van a könnyűszerkezetes házak megépítésében, teljes körű kivitelezést igény esetén.

Ácsmunkáim nagy részét Veszprém megyében végzem, veszprémi ács vagyok, de munkákat elvállalom az ország bármely területén.

Tető és ácsmunkák mellett az épületállványozás is fontos tevékenységem. Valamint a tetőszerkezetek kialakítása, tetőácsolás, tetőbontás és tetőfelújítás, cserepezés, cserép javítás. Héjazat csere, födémek építése és egyéb látszó szerkezetek kivitelezése.

Tetősík ablakok is hozzá tartoznak az ácsok tetőépítési munkálataihoz.
Tetőterek kialakítása könnyűszerkezetes technológiával, gipszkarton szerelés, tetőtéri ablakok beépítése.

Vállalom családi házak, nyaralók, garázsok könnyűszerkezetes építését vagy meglévő épületek tetőbeépítését, tetőcseréjét.

A pergolák, kocsibeállók igény szerinti megépítésével modernizálható a meglévő élettér, teraszok, árnyékolók készülhetnek fából igényes ácsmunkával.

Referenciamunkáim megtalálhatóak a Galéria menüpont alatt! 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu